Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Cengiz Kavşut Durgut Özer’e kurşun yağdırdı!

Kocaeli Haber – Cengiz Kavşut Durgut Özer’e kurşun yağdırdı. Pişkin Simit Durgut Özer’e satan Cengiz Kavşut ve oğlu Mert Kavşut isim hakkı sebebiyle davalık oldukları Özer’i bir kafede kurşun yağmuruna tuttu.

Kocaeli Haber - Cengiz

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde simit markası haline gelen Pişkin Simit bir süre önce sahibi Cengiz Kavşut tarafından 1.5 milyon lira karşılığında Durgut Özer’e satıldı. Satış sonrasında marka adını satmadığını belirten Cengiz Kavşut isim haklarını bir avukata devretti. Durgut Özer satışın hileli olduğunu, isim haklarını da satın aldığını belirterek dava açtı. Özer ile Kavşut arasında bu dava sonrasında husumet başladı.

BELİNDEKİ SİLAHI ÇEKİP ATEŞ AÇTI

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay Cengiz Kavşut’un oğlu Mert Kavşut Durgut Özer’in babası İzzet Özer’e işyerinde saldırmış, yumruklama anı kameralara yansımıştı. Dün akşam saatlerinde husumetli Cengiz Kavşut, Durgut Özer’le buluşmak için Yeşilova’ya gitti. Özer’in ofisine yakın bir kafede buluşmak için sözleşen taraflardan Cengiz Kavşut kafeye girer girmez belindeki silahı çıkartarak Özer’e ateş açttı.

HER YERDE ARANIYORLAR

Kafede oturan vatandaşların şaşkın bakışları arasında 4 el ateş eden Cengiz Kavşut daha sonra oğlu Mert Kavşut’la birlikte olay yerinden uzaklaştı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Cengiz Kavşut ve Mert Kavşut’u arama çalışmalarını sürdürdükleri öğrenildi.