Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Cihan Soyluçiçek hırsızların kurbanı oldu!

Kocaeli Haber – CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek hırsızların kurbanı oldu. Dün akşam saatlerinde Soyluçiçek’in sahibi olduğu dükkana hırsız girdi.

Kocaeli Haber - CHP

Ugur ENC min e1623645972212Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek hırsızların kurbanı oldu. Dün akşam saatlerinde Soyluçiçek’in sahibi olduğu dükkana hırsız girdi. Çayırova’da Özgürlük Mahallesi, İstiklal Caddesi üzerinde yer alan fatura ödeme noktasına ve telefon bayiine giren hırsız değerli gördüğü ne varsa aldı. Kasadaki bozuk paraları da toplayan hırsız daha sonra olay yerinden kaçtı.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek hırsızların kurbanı oldu. Dün akşam saatlerinde Soyluçiçek'in sahibi olduğu dükkana hırsız girdi.ZARARIMIZI BELİRLEMEYE ÇALIŞIYORUZ

Cihan Soyluçiçek Bağımsız Kocaeli’ye yaptığı açıklamada, “Dün akşam saatlerinde başımıza üzücü bir olay geldi. Faturamatik dükkanının camını kırarak içeri girmişler, oradan telefon dükkanına geçmişler. Bozuk paralara kadar toplamışlar. Yalnız sıfır telefonları almamışlar. Kayıtlı telefonlara değil tamirde olan ve ikinci el satışı yapılan ürünleri alıp gitmişler. Zararımızı belirlemeye çalışıyoruz. Yetkili makamlara başvurumuzu yaptık” dedi.