Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Ev arkadaşlarını öldürüp dereye atmışlar  

Kocaeli Haber- Karamürsel’de ikamet eden ve 7 Ağustos’tan bu yana kayıp olarak aranan 43 yaşındaki Selçuk Duman’ın, aralarındaki araç ticareti nedeniyle ev arkadaşları tarafından iple boğularak öldürüldükten sonra cesedinin dereye atıldığı ortaya çıktı.

Kocaeli Haber- Karamürsel’de ikamet

Kocaeli Haber- Alınan bilgiye göre aslen Zonguldaklı olan ve Yalova’nın Altınova ilçesindeki bir tersanede işçi olarak çalışan 43 yaşındaki Selçuk Duman’dan 7 Ağustos’tan bu yana haber alamayan ailesi durumu polise bildirdi. Olayla ilgili çalışma başlatan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Selçuk Duman’ın öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durarak araştırmalarını derinleştirdi. Kayıp olan Selçuk Duman’ın Karamürsel’de birlikte yaşadığı ev arkadaşları üzerine yoğunlaşan polis ekipleri, Zonguldak, Kırıkkale, Gebze ve Karamürsel’de belirledikleri adreslere operasyon düzenledi.

İTİRAF ETTİLER

Operasyonlarda Selçuk Duman’ın birlikte yaşadığı ev arkadaşları E.A.K. (42), kardeşi E.K. (33) ve O.B. (38)’nin de aralarında bulunduğu 6 şüpheliyi, tarihi eser niteliğindeki altın sikkeleri satmaya çalışırken suçüstü olarak gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen 6 şüpheliden 3’ü ifadelerinin ardından serbest bırakılırken Duman’ın ev arkadaşları ise suçlarını itiraf ederek Duman’ı öldürdüklerini kabul etti. Şüpheliler ile Duman arasında bir süre önce araç ticareti nedeniyle husumet oluştuğu, bu nedenle Duman’ı Bursa Gemlik girişinde araç içinde iple boğduktan sonra cesedini yol kenarındaki bir dereye attıkları ortaya çıktı.

CESEDİ BULUNAMADI

Polis ekipleri, şüphelilerin itirafından yola çıkarak olay yerinde inceleme ve arama çalışmaları yaptı. Yapılan arama çalışmalarında Duman’ın cesedi bulunamazken şüphelilerin suçu birbirinin üzerine attığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından E.A.K., kardeşi E.K. ve O.B. isimli şahıslar Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Polis ekipleri bekar ve 1 çocuk babası olan Selçuk Duman’ın cesedinin bulunması için arama çalışmalarına devam ediyor.