Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Futbolcu Yiğit Çetin’e köpek saldırdı!

Kocaeli Haber- Dilovası’nda başıboş köpeklerin saldırması sonucu yaralanan ve tedavi gören Tavşancıl sakinlerinden Yiğit Çetin’in ayak bileği kırıldı.

Kocaeli Haber- Dilovası'nda başıboş

Kocaeli Haber- Dilovası‘nda Tavşancılspor futbolcusu Yiğit Çetin başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Ayağından yaralanan Çetin’e ziyarette bulunan İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz ”İnsan ve çevre sağlığı açısından tehdit mahiyetinde bulunan sokak hayvanlarını toplayıp rehabilite etme konusunda görevli olan Dilovası Belediyesinin hizmet kusurundan dolayı bugün genç kardeşimizin futbol hayatının bittiğini üzülerek söylüyorum.

KAÇINILMAZ

Belediye Kanunu ve Hayvanları Koruma Kanunu’nun ilgili maddelerinde ki mevzuat hükümleri gereğince, başta köpekler olmak üzere sahipsiz hayvanların korunması, bakım ve gözetimi, saldırgan olanların eğitilmesi ve sahiplendirilmesi, hayvan bakım evlerinin kurulması gibi birtakım görev ve sorumlulukların ilçe belediyelerine ait olduğunu Dilovası Belediyesine hatırlatmakta yarar olduğunu düşünüyorum. Ama görüyoruz ki, Dilovası’nda hayvan beslenme alanına, dökülen hafriyat ve molozlar nedeniyle çöplüğe çeviren Dilovası Belediyesi, vatandaşlarımızın güvenliğini tehlikeye atmaktadır. Belediye görevlerini ifa etmesinin yanı sıra hizmetin işleyişinin kontrol edilmesi ve gerekli önlemlerin biran önce almalıdır. Aksi halde böyle üzücü haberleri almamız kaçınılmaz bir gerçektir.” dedi.