Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- İzmit’te köprüden atlayarak intihar etti!

Kocaeli Haber- Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sabah saatlerinde Adnan Menderes Üst Geçidinden atlayarak intihar eden şahıs hayatını kaybetti. Şahsa çarpmamak için duran tıra arkadan gelen bir başka tır çarptı.

Kocaeli Haber- Kocaeli’nin İzmit

Sebahattin AydınKocaeli Haber- Kocaeli’nin İzmit ilçesi D-100 karayolu Halkevi mevkiinde görgü tanıklarının anlatımına göre; Adnan Menderes Üst Geçidi’nden adı belirlenemeyen bir erkek şahıs aşağıya atlayarak intihar etti. Yol ortasına düşen şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti.

KAZAYA NEDEN OLDU!

Yol ortasına düşen şahsı görmeyen kimi sürücüler cansız bedeninin üzerinden araçlarıyla geçti. İstanbul yönünde giden ve yerde yatan şahsı gören bir tır sürücüsü, trafiği yavaşlatmak için durduğu esnada arkadan gelen başka bir tır önde duran tıra çarptı. Tırlarda maddi çaplı hasar meydana gelirken tır sürücüsü olaydan yara almadan kurtuldu.

TRAFİK YOĞUNLUĞU

Kaza nedeniyle İstanbul yönünde uzun kuyruklar oluştu. Alınan bilgiye göre İzmit Halkevi Köprüsünün demir korkuluklarına çıkan ve intihar eden şahıs 22 yaşındaki Mustafa Ünsal. Ünsal’ın yola atladığını gören ve o esnada D-100 karayolundan İstanbul yönünde seyir halinde olan Turan Keskin idaresindeki 41 HT 050 plakalı tır, önündeki minibüse vurmamak için ani fren yapınca ardından gelen Abdülkadir Cerenoğulları idaresindeki 41 DV 150 plakalı tır önündeki tıra çarptı. İntihar ve hemen ardından meydana gelen trafik kazasını gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SÜRÜCÜ ARAÇTA SIKIŞTI

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde intihar eden Mustafa Ünsal’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Kazada araç içinde sıkışan sürücü Abdülkadir Cerenoğulları ise ekiplerin çalışmalar ile araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaşanan olay nedeniyle D-100 karayolunun İstanbul yönü bir süre trafiğe kapatıldı. Olay yerinde polis ekiplerince yapılan inceleme işlemlerinin ardından Ünsal’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Ünsal’ın neden intihar ettiği henüz öğrenilemezken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kocaeli Haber Izmitte kopruden atlayarak intihar etti scaled Kocaeli Haber Izmitte kopruden atlayarak intihar etti 1 scaled

Kocaeli Haber Izmitte kopruden atlayarak intihar etti 2 scaled