Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Kartepe’de bir ortaokulda öğretmene taciz soruşturması!

Kocaeli Haber-Kartepe’de bir ortaokulda, öğrencilerin şikayeti üzerine öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Kocaeli Haber-Kartepe’de bir ortaokulda,

Sebahattin AydınKocaeli Haber- Kocaeli Kartepe’de faaliyet gösteren bir ortaokulda, öğrencilerin şikayeti üzerine bir öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı. Edinilen bilgilere göre okulda 7’nci ve 8’inci sınıf kız öğrencilerinden bazıları, öğretmenlerinin kendilerine fiziksel temasta bulunduğu iddiasıyla durumu okul yönetimine bildirdi.

“SAÇLARINI OKŞAMASI VE KOLLARINI OMUZLARINA ATMASI…”

Öğrenciler, öğretmenin saçlarının okşanması ve öğretmenin kolunu omuzlarına atmasından duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Konuyla ilgili tutanak tutuldu.

OLAY KAPATILMAK MI İSTENDİ?

Ardından bu durumla ilgili gereken adımların atılmadığı, okul yönetimince olayın geçiştirilmeye çalışıldığı iddia edildi ve olay Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildirildi.

OKUL YÖNETİMİ ÖĞRETMENİ KABAHATSİZ BULUYOR

Edinilen bilgilere göre, okul yönetimi ilçe milli eğitim müdürlüğüne yazdığı yazıda, iddialara konu öğretmenin bir kabahatinin olmadığının görüldüğünü bildirdi.

DERİNLEMESİNE İNCELENMELİ

Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, konuyla ilgili bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili görevlendirilen müfettişler, okula giderek önümüzdeki hafta görüşmeler yapacak. Olayın tarafları, bu durumun derinlemesine incelenmesini istiyor.