Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber- Yeni Cuma’nın tarihi muslukları çalındı

Kocaeli Haber- İzmit Karabaş Mahallesinde bulunan ve restorasyonu kısa bir süre önce tamamlanan tarihi Pertev Paşa (Yeni Cuma) Camiinin şadırvanındaki tarihi 10 adet musluk, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

Kocaeli Haber- İzmit Karabaş

Kocaeli Haber-Alınan bilgiye göre İzmit Karabaş Mahallesi Mimar Sinan Sokak üzerinde bulunan ve Mimar Sinan tarafından yapılan tarihi Pertev Paşa (Yeni Cuma) Camiinin şadırvanındaki 10 adet tarihi musluk, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Sabah saatlerinde camiye gelen görevli Fevzi Elitok, muslukların yerinde olmadığını görünce durumu polise bildirdi.

GÖRÜNTÜ KAYDI YOK

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinde şadırvanda bulunan 12 adet tarihi musluktan 10 tanesinin çalındığı, iki tane tarihi musluk ile diğer şadırvanda bulunan muslukların da sökülmeye çalışıldığı belirlendi. Restorasyonu tamamlanarak kısa bir süre önce yeniden hizmete açılan Yeni Cuma Camiinin kamera sistemlerinde sorun olduğu için görüntü kaydının olmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kocaeli Haber Yeni Cumanin tarihi musluklari calindi Kocaeli Haber Yeni Cumanin tarihi musluklari calindi 2