Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli İzmit: Karısını para karşılığı sattı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir süre önce evlendiği karısı N.D.’yi para karşılığı satan ve fuhuşa zorlayan F.D. gözaltına alındı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir

Bursa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuşla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmayla, 17 ayrı sosyal medya hesabından fuhuş için müşteri arandığını belirledi. Başlatılan teknik ve fiziki takip ile kimlikleri tespit edilen şüphelilere yönelik önceki gün Bursa’nın yanı sıra İstanbul ve Kocaeli’de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı.

8 KADIN KURTARILDI

Operasyonda zorla fuhuş yaptırılan 8 kadın kurtarıldı. 11 şüpheli, yakalanarak, gözaltına alındı. Operasyonda fuhuştan temin edildiği tespit edilen 14 bin 600 TL ve 100 dolar ile 14 cep telefonu, 1 polis üniforması, 4 dizüstü bilgisayar, 10 uyuşturucu aparatı, 13 fişek, 1 harddisk, 3 flash disk, 1 micro disk, 1 kurusıkı tabanca ve 44 fişek ele geçirildi.

İŞ TEKLİFİ HAYATINI MAHVETTİ

Sakarya’da devlet memuru olan eşinden ayrılan 31 yaşındaki N.D., daha sonra bir gazinoda çalışmaya başladı. Bir süre sonra gazinoya gelen bir müşteri tarafından 10 bin lira karşılığında Bursa’da bir gazinoda çalışmaya ikna edilen N.D. kente gitti. Bir süre gazinoda çalıştığı kadınlar ile aynı evde kalan N.D. bir gece yarısı evden alınarak bir taksiye bindirildi. Taksi sürücüsü tarafından fuhuş yaptırılacağı yere götürülen N.D.’ye burada tecavüz edildi.

‘EVLENDİM KURTULDUM’ DERKEN…

Bir süre daha fuhuşa zorlanan N.D. daha sonra onu fuhuşa götüren taksi sürücüsü E.D. evlendirildi. Evlendikten sonra bir nebze rahat hayat yaşayacağı hayalini kuran N.D.’nin düşünceleri gerçek olmadı. N.D. bu kez 1 yıldır evli olduğu eşi F.D. tarafından fuhuş yapmaya zorlandı. Eşini fuhuş yapmaya zorlayan F.D.’NİN Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin operasyonuyla yakalanarak Kocaeli’de gözaltına alındığı öğrenildi.

15 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Fuhuş yapmaya zorlanan 8 kadın emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, onları fuhuş yapmaya zorlayan 15 şüpheli ise emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.