Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli: İzmit Marina’da kadını yerlerde sürükledi!

Kocaeli’den bir Twitter kullanıcısının paylaştığı olay, sosyal medyada büyük tepki topladı. İddiaya göre genç bir kadın İzmit Marina’da yerlerde sürüklenerek darp edildi!

Kocaeli'den bir Twitter kullanıcısının

Kadına şiddet olaylarına bir yenisi daha Kocaeli İzmit Marina’da eklendi. Kocaeli’den bir Twitter kullanıcısının paylaşımı büyük tepki topladı. İddialara göre dün akşam saatlerinde İzmit Marina’da bir kadının çığlık seslerini duyan vatandaşlar, bir kadının eski sevgilisi tarafından darp edilip sürüklendiğine tanık oldu. Polisi arayan vatandaşlar aynı zamanda şahsa müdahale etmeye gitti. Şahıs, yaşananları inkar ederken, darp edilen kadın ise ailesinin kendisine sahip çıkmadığını, şahsın kendisini hep darp ettiğini söyleyerek kolu ve boynundaki morlukları gösterdi.

KADINA ŞİDDET!

Konuyu sosyal medya hesabından duyuran İdil Y. isimli kadın, “Polis olay yerine oldukça geç geldi ve yavaş hareket etti. Eğer orada olmasaydık çocuk kıza neler yapabilirdi düşünemiyoruz. Bütün bunların üzerine maalesef bir de polis azarı yemiş olduk. Aldığımız izlenime göre kadın cinayetlerine birinin daha eklenmesi hiç de uzak değil. Kızı Saraybahçe Polis Merkezi Amirliği’ne götürdüler. Gerekenin yapılmasını istiyoruz” dedi.

izmit marina kadina dar