Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli: Plajyolu’nda her gün bu rezalet var!

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Plajyolu mevkiinde bulunan parklarda gece geç saatlere kadar alkol alanlar kavga ediyor. Çöpler bu parklarda ortalığa saçılıyor ve sosyal mesafeden ise kimsenin haberi yok.

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Plajyolu

SEBO min 5Pandemi dönemiyle birlikte daha fazla dikkat edilmesi gereken temizlik ve düzen ne yazık ki kendini bilmez şahıslarca hala hiç önemsenmiyor. Normal yaşantılarına devam eden bu şahıslar, yerleşim yerlerindeki parklarda alkol alıp tüm pisliklerini de bulundukları yerlere atıyor. Bununla da yetinmeyen şahıslar, mahalle sakinlerini de rahatsız ediyor.

NE MESAFE NE HİJYEN

Gazetemizin ihbar sayfasına gelen bir şikayette, İzmit Plajyolu‘nda ikamet eden bir vatandaş şunları söyledi: “Maalesef hazirandan bu yana Plajyolu’nda parkta ne sosyal mesafe ne de hijyene dikkat ediliyor. Her gün kavga. Çıkmaz sokağa girmeye çalışan araçlar bir birlerine çarpıyor. Çarpan kaçıyor.

KAVGA GÜRÜLTÜ PİSLİK!

Kart bırakmak ben çarptım demek maalesef yok gecen senelerde ve bu sene defalarca CİMER dahil tüm kurumlara şikayette bulunduk. Maalesef ses gürültü kavga gece saat 3-4’lere kadar sürdü ama ne polis ne zabıta geliyor. Dün geceden kalanların resimleri atıyorum.”