Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de 2 milyonluk vurguna darbe!

Çayırova ilçesinde bulunan bir firmaya ait piyasa değeri 2 milyon TL olan temizlik malzemelerini nakliye bahanesi ile dolandıran 2 kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Çayırova ilçesinde bulunan bir

Alınan bilgiye göre Çayırova İlçesinde kurulu bulunan bir firma piyasa değeri 2 milyon TL olan temizlik malzemesini İzmir iline götürmek üzere bir nakliye firması ile anlaştı. 25 Temmuz 2020 günü yük alınarak İzmir iline doğru yola çıkıldı ancak aradan günler geçmesine rağmen yük teslim edilmeyince dolandırıldıklarını anlayan firma sahipleri polise başvurdu.

İSİMLERİ TESPİT EDİLDİ

Yapılan ihbar üzerine, olayla ilgili çalışma başlatan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, firma ile anlaşan nakliyecilerin  S.P ve E.E  isimli kişiler olduğunu tespit etti.

GEBZE ADLİYESİ’NE SEVK EDİLDİLER!

Yapılan araştırmalar sonucu şahısların İstanbul Pendik İlçesine olduğu tespit edildi. Çalışmalar sonucu önceki gün düzenlenen operasyonda, her iki şahıs da saklandıkları otelde yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların firmayı dolandırarak çaldıkları temizlik malzemeleri ise İstanbul Tuzla İlçesinde ele geçirilerek firma yetkililerine teslim edildi. Olayla ilgili yakalanan 6 ayrı suçtan sabıkalı E.E ile 10 ayrı suçtan sabıkalı S.P ise emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi.

cayirova vurgun

kocaeli vurgun

kocaeli cayirova vurgun