Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de bariyerlere ok gibi saplandı!

Körfez D-100 karayolunda kontrolden çıkarak bariyerlere saplanan otomobilin sürücüsü ağır yaralanırken otomobil kullanılamaz hale geldi.

Körfez D-100 karayolunda kontrolden

D-100 karayolundan Ankara yönünde seyir halinde olan Oğuzhan Yıldız idaresindeki 41 ABA 937 plakalı otomobil, Kirazlıyalı mevkisi DP World Köprüsü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol ayrımındaki bariyerlere ok gibi saplandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araçta sıkışan sürücü Yıldız ve ismi öğrenilemeyen yanındaki arkadaşı ekiplerin müdahalesi sonucu araçtan güçlükle çıkartıldı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan sürücü Yıldız’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken ismi öğrenilemeyen arkadaşının ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazada kullanılamaz hale gelen otomobil çekici ile otoparka götürülürken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.