Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de bir haftada ne kadar uyuşturucu yakalandı?

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından il genelinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarının haftalık bilançosu açıklandı. Son bir haftada Kocaeli genelinde düzenlenen 57 ayrı operasyonda 68 kişiye işlem yapılırken 8 kişi ise tutuklandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve
Kocaeli Valiliği, il emniyet müdürlüğü ve jandarma komutanlığı tarafından son bir haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları ile ilgili bir rapor yayınladı. Valiliğin raporunda şu ifadeler yer aldı: “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında İlimiz genelinde yapılan çalışmalarda; İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 18.07.2022- 24.07.2022 tarihleri arasında İlimiz genelinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde; 57 olayda toplam 68 şahsa Adli İşlem Başlatılmış, bu şahıslardan 8’i Tutuklanmış, 1’i Adli Kontrol şartı ile serbest kalmış, 57 şahıs Serbest kalmış ve 2 şahıs Adli Makamlara Sevk edilecektir.

Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde;

13 gr SENTETİK KANNABİNOİD (BONZAİ),

67 gr METAMFETAMİN,

84 ad SENTETİK ECZA,

1 ad ECSTASY,

18 gr EROİN,

29 kök KENEVİR BİTKİSİ,

18 gr ESRAR ele geçirilmiştir.

Ayrıca yapılan bu operasyonlarda;

1 ad TERAZİ,

14.630 TL PARA ele geçirilmiştir.

İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 18.07.2022- 24.07.2022 tarihleri arasında İlimiz genelinde yapmış olduğu uygulamalar neticesinde; 3 olayda toplam 5 şahsa Adli İşlem Başlatılmış, 4 şahıs Tutuklanmış  ve  1 şahıs hakkında Serbest Yargılanma Kararı verilmiştir.

Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde;

3.205 gr    ESRAR,

495 kök KENEVİR BİTKİSİ ele geçirilmiştir.”