Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de Bylock operasyonu!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY Terör Örgütü’nün şifreli haberleşme programı ‘Bylock’u kullandıkları belirlenen 4 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY Terör Örgütü’nün şifreli

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY Terör Örgütü’nün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucu terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten ve örgütün şifreli haberleşme programı ‘Bylock’u kullandıkları belirlenen 4 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Emniyette sorguları devam eden şüphelilerin önümüzdeki günlerde Kocaeli Adliyesine sevk edilmeleri bekleniyor.

7 AYRI GÖZALTI DAHA!

Öte yandan FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSK yapılanmasına yönelik olarak Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında Kocaeli ve İzmir illerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonda 2 muvazzaf jandarma astsubay, 1 görevden geçici uzaklaştırılan teğmen ile 4 askeri okul eski öğrencisi olmak üzere toplam 7 kişi gözaltına alınarak Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinde sorguları devam eden şüphelilerin önümüzdeki günlerde Kocaeli Adliyesine sevk edilmesi bekleniyor.

 

YORUMLAR

Bir adet yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kartepe’de akşam saatlerinde meydana gelen olayda 30 yaşındaki Muhammet A.,
Sıradaki Haber Kocaeli’de sokak ortasında cinayet!