Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de ceza alan hırsız bulunamıyor!

T.C. Gebze 5. Asliye Ceza Mahkemesi, 2019 yılında meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili Serkan B. hakkında 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi. 

T.C. Gebze 5. Asliye

SEBO min 5T.C. Gebze 5. Asliye Ceza Mahkemesi, Fahrettin ve Besta oğlu, 02/07/1987 Hazro doğumlu, Diyarbakır, Hazro, Topalan Mah/köy nüfusunda kayıtlı, sanık Serkan B., hakkında kararını verdi. Şahıs, üzerine atılı bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan TCK’nın 142/1-b, 62/1 maddesi gereğince neticeten 1 yıl 8 ay hapis cezası, üzerine atılı gece sayılan bir zamanda konut dokunulmazlığını bozmak suçundan TCK’nın 116/1,4, 119/1-cve TCK’nın 62/1 maddesi gereğince neticeten 1 yıl8 ay hapis cezası ile cezalandırılacak.

ADRESİ MEÇHUL

Mahkeme, verdiği ilanla bu kararı duyurdu ve şu ifadeler kullanıldı: “Karar verilen ancak tüm aramalara rağmen bulunamayan ve halen adresi meçhul olduğundan, gerekçeli kararın 7201 sayılı Tebligat Kanununun 28. ve maddeleri gereğince ilanen tebliğ edilmesi, tebliğ tarihinden itibaren yedi gün sonra ilamın tebliğ edildiği hususu ilanen tebliğ olunur.”