Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de define çetesi bakın nasıl çökertildi?

İzmit Yassıbağ Mahallesi Toygaroğlu

İzmit Yassıbağ Mahallesi Toygaroğlu mevkiinde A.T. isimli şahıs İzmit İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat etti. Şahıs, kendisine ait arsasında bulunan konteynırın ve içinde bulunan yatak, yorgan, koltuk soba gibi yaşam malzemelerinin çalındığını şikayet etti. Meydana gelen hırsızlık olayı ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, yapılan detaylı inceleme ve araştırmalarda güvenlik kameralarından ve PTS kayıtlarından yola çıkıldı. Konteynırı çalan şahısların M. P.,  T.U., K.G. ve T.K. isimli şahıslar olduğunu ve çaldıkları konteynırı ise Gebze ilçesi Ovacık köyüne götürdükleri anlaşıldı. Şahısların malzemeleri burada define aramak için kullandıkları tespit edildi.

MALZEMELERLE BİRLİKTE YAKALANDILAR 

Şüpheliler, belirlenen adreste düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Define arama işlemlerinde kullandıkları kartot makinesi, makine uçları, telsiz, dedektörler ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. Yapılan çalışmalarda konteynırı çalındığı gerekçesiyle jandarma ekiplerine ihbarda bulunan A.T.’nin de define arayan şüphelilerle ortak çalıştığı ve aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle arkadaşlarını ihbar ettiği ortaya çıktı.

Gözaltına alınan 4 şüpheli, İzmit İlçe Jandarma Komutanlığında tamamlanan işlemlerinin ardından hırsızlık, orman kanuna muhalefet ve izinsiz kazı yapmak suçlarından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. A.T. isimli şüphelinin ise arandığı öğrenildi.

kocaeli define
Kocaeli’de define çetesi üyeleri adliyeye sevk edildi.