Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de düğünde kavga çıktı: 1’i polis 5 yaralı!

Kandıra Akdurak Mahallesi Akçakayran mevkisinde alkollü gençler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan silahlı kavgada 2 kişi tabancayla yaralanırken 2 kişi ve 1 polis memuru kafasına aldığı darbelerle yaralandı.

Kandıra Akdurak Mahallesi Akçakayran

Alınan bilgiye göre Kandıra Akdurak Mahallesinde Roman vatandaşların yaşadığı Akçakayran mevkiindeki bir düğünde alkollü gençler arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SİLAHLARINA SARILDILAR!

Çıkan kavgada tarafların silahlarına sarılmaları üzerine Serkan Çam ve Erkan Aylan bacaklarına isabet eden mermilerle yaralanırken arbede esnasında biri polis memuru olmak üzere 3 kişi de başına aldıkları darbelerle yaralandı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı havaya ateş açarak ayırabilirken yaralılar ambulanslarla Kandıra M.Kazım Dinç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken olaya karışan şüpheliler Eray A., Tolga Ç. ve Mahsun Ç., polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.