Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de Emrah Akkuş’un öldürülmesine ilişkin görüntüler ortaya çıktı!

İzmit Kemalpaşa Mahallesi’nde Emrah Akkuş’un öldürüldüğü, bir kişinin de yaralandığı olayda görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kimliği henüz tespit edilemeyen şahısların Akkuş’a ateş açmasının ardından tekmelediği anlar yer aldı.

İzmit Kemalpaşa Mahallesi’nde Emrah

ugurOlay, saat 04.00 sıralarında İzmit Kemalpaşa Mahallesi Yalı Cami Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü iki grup sokak ortasında bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle taraflar birbirine girdi. Bu esnada ismi öğrenilemeyen bir şüpheli, Emrah Akkuş’a (28) defalarca ateş etti. Bir başka şüpheli ise diğer şahsın ayağına ateş etti. Kurşunların hedefi olan Akkuş ve ve diğer şahıs yaralanırken şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Emrah Akkuş, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralının tedavisinin ise SEKA Devlet Hastanesinde devam ettiği öğrenildi.

ATEŞ ETTİKTEN SONRA TEKMELEDİ

Söz konusu olay ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Akkuş’a kimliği henüz öğrenilemeyen şahsın tabanca ile ateş ettiği, daha sonr a şahısların yerde tekmelediği anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Cinayet büro amirliği ekipleri kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.