Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de engelli bireye işkence eden şahıs gözaltına alındı!

İzmit’te işitme engelli Engin E.’ye şiddet uygularken çekilmiş görüntüleri sosyal medyada paylaşılan ‘Delikanlı’ lakaplı Fırat K., gözaltına alındı.

İzmit'te işitme engelli Engin E.’ye

Sosyal medyada yayınlanan bir görüntü hem kullanıcıları hem de polisi harekete geçirdi. Fırat K. geçen Pazartesi günü, kullanıcı adı ‘Delikanlı’ olan Instagram hesabından elindeki bıçağı, işitme engelli Engin E.’nin boğazına dayamış halde çekilen görüntüsünü paylaştı. Engin E.’nin yüzünün kanlar içinde olduğu görüntü dün gece ise Twitter’da paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük tepki gösterdiği paylaşım kısa sürede #FıratDelikanlıTutuklansın hashtagi ile trend topic oldu.

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı işitme engelli Engin E.’nin, Delikanlı’ lakaplı Fırat K. tarafından dövülmesi olayına ilişkin açıklama yaptı. Fırat K. hakkında soruşturma başlatıldığı belirtilen açıklamada, şöyle denildi: “Müşteki E.E. polis merkezine başvuru yaparak, 22 Mart tarihinde tehdit ve hakarete maruz kaldığını ve darp edildiğini ifade etmiş, şüpheliler hakkında şikayetçi olmuştur. Yapılan araştırma kapsamında elde edilen delil ve bulgular doğrultusunda eylemi gerçekleştiren şüpheli F.K. ve ona yardım eden diğer şüpheliler hakkında ‘Kasten adam öldürmeye teşebbüs’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Özel hayatın gizliliğini ihlal’ ve ‘Kişisel verileri hukuka aykırı olarak yayma’ suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında kolluk güçlerine şüphelilerin gözaltına alınmaları talimatı verilmiştir. Soruşturmamız titizlikle sürdürülmektedir.”

GÖZALTINA ALINDI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fırat K.’yİ yakalayarak gözaltına aldı. Fırat K.’nİn ifadesi alınıyor.