Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de eşini bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dün eşini sırtından bıçaklayarak ölümüne sebep olan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dün

Olay, dün akşam 18.00 sıralarında İzmit ilçesine bağlı Erenler Mahallesi Kamer Sokak’ta bulunan iki katlı evde meydana geldi. İddiaya göre, H.P. bilinmeyen bir sebeple eşi Ayşe P.’yi (41) sırtından bıçakladı. Ayşe P., sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

SAKARYA’DA YAKALANDI

41 yaşındaki kadının hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Eşini bıçakladıktan sonra 5 yaşındaki çocuğunu da yanına alarak kayıplara karışan ve Sakarya’da yakalanan şüpheli H.P. ise Kocaeli’ye getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SAKARYA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Yaklaşık 20 senedir evli olan Perçem çiftin yaklaşık 1 ay önce Sakarya’dan Kocaeli’ye taşındıkları ve sürekli aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle tartıştıkları öğrenildi. Yaşamını yitiren 1 çocuk annesi Ayşe Perçem’in cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek Sakarya’da toprağa verildi.