Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de evi uyuşturucu tarlasına çevirdiler

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Derince’de bulunan bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda onlarca saksı ve leğen içerisine ekili halde 147 kök hint keneviri,  2 buçuk kilo kurutulmuş içime hazır hint keneviri,  200 gram hint keneviri tohumu ile 14 adet sahte 100 TL’lik banknot ele geçirilirken ev sahibi ise gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Derince’de bulunan bir ikamette uyuşturucu madde imal edildiği yönünde gelen duyumlar üzerine çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, evin çeşitli bölümlerinde onlarca saksı ve leğen içerisine ekili halde 147 kök hint keneviri,  2 buçuk kilo kurutulmuş içime hazır hint keneviri,  200 gram hint keneviri tohumu ile 14 adet sahte 100 TL’lik banknot ele geçirildi.

SAHTE PARA

Uyuşturucu madde imal etme ve pazarlama, piyasaya sahte para sürme suçlamaları ile ev sahibi E.Ö. gözaltına alındı. Şüphelinin emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edileceği öğrenildi.

uyusturucu 5 uyusturucu 3 uyusturucu 1