Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de kesilen cezalar artıyor

Kocaeli Haber Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında yapılan kontrollerde kural ihlalleri yapan 319 kişiye idari para cezası uygulanırken çeşitli suçlardan aranan 59 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli Haber Koronavirüs salgınının

Kocaeli Haber Korona virüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından 14 Kasım günü yapılan kontrollerde bin 927 iş yeri denetlenirken 20 bin 15 kişi sorgulandı. Yapılan denetimlerde karantina ihlali yapan 28 kişiye, maske takma kuralına uymadığı için 195 kişiye ve 3 iş yerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 19 şahsa ve 1 iş yerine, koronavirüs tedbirlerine uymayan 8 iş yerine ve yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 65 şahsa olmak üzere toplam 319 kişiye idari para cezası uygulandı.

ARANAN ŞAHISLAR DA YAKALANDI

Uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 59 kişi de yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca, koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde yolcu taşımacılığı yapan, belediye ve halk otobüsleri ile minibüsler olmak üzere bin 15 araç ve sürücüsü, okul servisi yapan 5 araç ve sürücüsü ve terminalde yolcu taşımacılığı yapan 97 araç ve sürücüsü olmak üzere toplam bin 117 araç kontrol edildi.