Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’deki yangın terör saldırısı değilmiş!

Türkiye genelindeki yangınların terör örgütü PKK’nın saldırıları sonucu meydana geldiği biliniyor. Ancak Kocaeli’deki yangının sebebi terör örgütü değil. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili bugün bir açıklama yayınladı.

Türkiye genelindeki yangınların terör

Türkiye, güney sahilinde yer alan yangınlarla mücadele ediyor. Onlarca yerleşim yerlerine uzadı. Bu haberler herkesi üzerken bir yangın haberi de Kocaeli’den geldi.

KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Kocaeli Körfez’de ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerinin hızlı ve yerinde müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

TERÖR SALDIRISI DEĞİLMİŞ

Türkiye genelindeki yangınların terör örgütü PKK’nın saldırıları sonucu meydana geldiği biliniyor. Ancak Kocaeli’deki yangının sebebi terör örgütü değil. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili bugün bir açıklama yayınladı. Açıklamada yangına tek bir şahsın taksirle sebep olduğu açıklandı.

ÇÖPLERİ YAKARKEN…

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “İlimiz Körfez ilçesinde meydana gelen yangın ile ilgili yapılan araştırmalarda; bahse konu bölgede bulunan 5 nolu halk otobüsü kooperatifi işletmesinin çalışanı H.İ. isimli şahsın çevre temizliği yapmak için eski tahta parçalarını bir araya toplayarak yaktığı, bu esnada ateşin çalılık alana sıçrayarak kontrolden çıkması sonucu 20 dönümlük çalılık alan yanmış, daha sonra yangın soğutma çalışmalarına başkanmıştır.

Şüpheli H.İ isimli şahıs hakkında taksirle yangına sebebiyet verme ve Orman Kanunu’na muhalefet suçlarından işlem yapılmıştır.”