Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’un akrabalarına saldırı!

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, Kocaelispor Gümüşhanespor maçı sonrası aslen Gümüşhaneli olan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’un akrabalarının saldırıya uğramasını gündeme getirdi.

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği,

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, Kocaelispor Gümüşhanespor maçı sonrası aslen Gümüşhaneli olan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’un akrabalarının saldırıya uğramasını gündeme getirdi. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği‘nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Dün, takımımızın oynamış olduğu Gümüşhanespor maçından sonra kulüp başkanımız Sayın Engin KOYUN’a sosyal medya üzerinden ve diğer mecralardan, maç sonrasında küfürlerde ve tehditlerde bulunulmaya başlandığını, hatta başkanımızın Gümüşhane’de yaşayan akrabalarına fiziki olarak saldırılarda bulunulduğunu öğrenmiş bulunmaktayız.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN

Sosyal medya üzerinden camiamıza, başkanımıza ve başkanımızın konu ile alakası olmayan akrabalarına ileri geri konuşarak zarar vermeye kalkışan bu şeref yoksunu, hadsiz, kansız, çapsız, karaktersiz ve korkak kişilerin problemlerini çözüme kavuşturmak adına kendilerinden, internet mecralarında yazı yazarak değil, bizzat karşımıza çıkarak hareket etmelerini bekliyoruz.

KARŞIMIZADA GÖRMEK İSTİYORUZ

Bundan sonraki süreçte; camiamıza, başkanımıza ve başkanımızın konu ile hiç bir alakası olmayıp Gümüşhane’de yaşayan akrabalarına hakaret edip, maddi ve manevi zarar vermeye kalkışan o ‘sosyal medya delikanlılarını’ en kısa sürede şehrimizde ve fiilen karşımızda görmek istiyoruz.”