Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köpeği ezen şahıs hakkında soruşturma!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir sokak köpeği, sürücüsü öğrenilemeyen cip tarafından ezildi. Vali Seddar Yavuz, şahsın tespit edildiğini söyledi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir

Olay, 14 Ocak Cuma günü saat 17.00 sıralarında Kocaeli’nin İzmit ilçesi Tüysüzler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lüks cipi ile seyir halinde olan kimliği tespit edilemeyen şüpheli, sokak ortasında gördüğü köpeği ezdi. Sokak köpeğinin ezildiği anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, cipin hızla geldiği, sürücünün önünde sokak köpeği olmasına rağmen hızını kesmeden göz göre göre köpeği ezdiği anlar yer aldı. Sokak köpeğini ezip yoluna devam eden şüpheli ise kayıplara karıştı.

VATANDAŞLAR YARDIM ETTİ

Köpeğin ezildiğini gören çevredeki vatandaşlar ise hemen yanına koştu. Köpek, bölgedeki duyarlı vatandaşların yardımıyla veterinere götürüldü. Tedavi altına alınan köpeğin iki kez ameliyat olduğu öğrenildi.

VALİ SORUŞTURMA BAŞLATILDIĞINI SÖYLEDİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Görüntülerde yer alan ve bu acımasız eylemi gerçekleştiren kişi emniyet birimlerimiz tarafından tespit edilmiş ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır.” dedi.

Öte yandan, köpeğin araçla ezilmesine sebep olan A.K.’nin ise polis ekipleri tarafından yakalandığı, hakkında “5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefetten” işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kocaeli’de vicdansız sürücü köpeği böyle ezdi