Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köpek saldırınca korktu kardeşini bırakıp kaçtı!

İzmit Yenişehir Mahallesinde başıboş bırakılan tasmalı bir köpek, kucağında kardeşi bulunan bir kadına saldırdı. Saldırı esnasında paniğe kapılan kadın, kucağındaki kardeşini bırakarak kaçarken yerdeki çocuğa saldıran köpek ise çevredekiler tarafından uzaklaştırıldı. Yaşanan o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İzmit Yenişehir Mahallesinde başıboş

Alınan bilgiye göre İzmit Yenişehir Mahallesi Dönmez Sokak üzerinde başıboş bırakılan tasmalı bir köpek, kaldırımda yürüyen Suriye uyruklu abla ve kardeşe saldırdı. Köpeğin kendisine doğru geldiğini gören kadın panikleyerek kucağındaki küçük kardeşini bırakıp olay yerinden kaçmaya başladı.

ÇEVREDEKİLER KURTARDI

Köpek ise yere düşen küçük kızın üzerine doğru hamle yaparken çevrede bulunan 2 kişi tasmasından tuttukları köpeği çocuktan uzaklaştırarak çocuğu ısırmasını engelledi. Olayın ardından köpek, İzmit Belediyesi ekiplerince bölgeden alınırken köpeğin sahibine ulaşılmaya çalışıldı. Yaşanan olay çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.