Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kordsa’da 15 milyonluk vurgun..!

KORDSA üç gündür büyük bir skandalla çalkalanıyor. Bir grup üst düzey çalışanın organize olarak yaptığı iddia edilen büyük vurgun, denetimlerde ortaya çıkarıldı. Suriye Çatak Tek’in haberine göre ilk belirlemelere göre tek bir kalemde 15 milyon liralık vurgun yapıldığı anlaşıldı. Konuyla ilgili 3’ü müdür 3’ü şef olmak üzere 7 kişinin açığa alındığı öğrenildi

KORDSA üç gündür büyük

İlimizin ve ülkemizin en önemli sanayi kuruluşlarından biri olan KORDSA’da yetkililerin dikkati çok önemli bir vurgunu açığa çıkarttı. Özgür Kocaeli Gazetesi’nden Suriye Çatak Tek’in haberine göre  yapılan denetimlerde bir grup üst düzey yöneticinin de içinde olduğu kişilerin alınmamış malı alınmış ve stoktaymış gibi göstererek büyük bir dolandırıcılık yaptığı fark edildi. İlk belirlemelere göre tek bir kalemde 15 milyon liralık dolandırıcılık yapıldığının tespit edildiği iddia ediliyor.

7 YÖNETİCİ AÇIĞA ALINDI, 4 FİRMAYLA İLİŞKİ KESİLDİ

KORDSA’da soruşturmanın selameti için 3’ü müdür 3’ü de şef olmak üzere toplam 7 çalışanın açığa alındığı 4 tedarikçi firma ile de ticari ilişki kesildiği öğrenildi. İddialara göre ilişki kesilen şirketlerden biri KORDSA’nın en üst düzey yöneticisinin de yakın akrabası. Şirket soruşturmayı derinleştiriyor ve geriye dönük de araştırma yapılıyor.

GİZLİLİK İÇİNDE YÜRÜTÜLÜYOR

KORDSA yetkilileri firmanın marka değerini korumak adına soruşturmayı büyük gizlilik içinde yürütüyor. Bu nedenle tüm işçiler konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamaları konusunda uyarıldı. Yürütülen soruşturmayla ilgili KORDSA yetkililerine ulaşmaya çalıştık. Ancak bilgi alamadık. Bu konuda resmi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı da bilinmiyor.