Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Belediyesi çalışanı intihar etti

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi gölet üzerinden ağaçlık alanda ihbar üzerine araştırma yapan polis Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı Celal Serçe’nin hayatını kaybettiğini belirledi

Körfez Yavuz Sultan Selim

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi gölet üzerinden ağaçlık alanda ihbar üzerine araştırma yapan polis bir kişinin tabanca ile intihar etmiş olduğunu gördü. Yapılan inceleme sonrasında intihar eden şahsın Körfez Belediyesi Temizlik İşlerinde çalışan Celal Serçe olduğu öğrenildi.

ÇÖPE ATILAN PARAYI BULMUŞTU

Olayın duyulması üzerine Körfez Belediyesi personeli ve yakınları bölgeye koşarken canına kıyan şahsın Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran döneminde çöpe atılan bir vatandaşa ait 20 bin lirayı bulup teslim ettirdiği için ödüllendirilen işçi olduğu öğrenildi.

Celal serçenin ölümü belediye personeli ve yakınları tarafından üzüntüyle karşılanırken son dönemlerde içine düştüğü maddi sıkıntılar nedeniyle bunu yapmış olabileceği tahmin ediliyor. Körfez Çamlıtepe Mahallesi’nde oturan 4 çocuk babası olan 40 yaşlarındaki Celal Serçe’nin dün akşam arabasıyla olay yerine geldiği ve burada intiharı gerçekleştirdiği tahmin ediliyor.

HAFRİYAT İŞÇİLERİ GÖRDÜ

Alınan bilgi ve iddialara göre arabasını gören hafriyat işçilerinin polise bildirmesi üzerine yapılan araştırmada olay ortaya çıktı.

korfez intihar

temizlik iscisi 1
canına kıyan şahsın Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran döneminde çöpe atılan bir vatandaşa ait 20 bin lirayı bulup teslim ettirdiği için ödüllendirilen işçi olduğu öğrenildi.