Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Koronadan şüphe edilmişti işte ölüm nedeni!

İzmit Seka Devlet Hastanesi'nin otoparkında ölü bulunan ve koronavirüs şüphesiyle önlem alınmasına neden olan şahsın kimliği belli ve ölüm nedeni belli oldu

İzmit Seka Devlet Hastanesi'nin

Seka Devlet Hastanesi’nin yan tarafında bulunan otoparkta dün Hollanda plakalı KS-037-P plakalı bir cipte bir erkeği baygın şekilde gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi.

KORONAVİRÜS TEDBİRİ

Son günlerde dünya üzerinde hızla yayılan koronavirüs ve aracın yabancı plakalı olması sebebi ile ekipleri tedbirler aldı. İtfaiye ekipleri özel kıyafetler giyerek cipin sağ arka camını indirip kapıyı açtı. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde bu kişinin öldüğünü tespit etti.

ŞÜPHELİ ÖLÜM

Vücudunda herhangi bir darp ya da yara izi olmayan kişinin ölümünün şüpheli bulunması üzerine ekipler hemen önlem amaçlı kapıyı kapatarak aracın camını bantladı. Hastalık şüphesine karşı özel kıyafetlerini giyen itfaiyeciler, aracın çevresine güvenlik bandı çekerek, vatandaşların yaklaşmasını önledi.

İŞTE ÖLÜM NEDENİ

Olay yeri inceleme ekipleri de özel kıyafetlerle incelemeler yaptı. Şahsın üzerinden çıkan kimliğe göre isminin Nuri İnan Ağvar (52) olduğu belirlendi. Nuri İnan Ağvar’ın cenazesi detaylı otopsi yapılamak üzere morga kaldırıldı. Nuri İnan Ağvar’ın ilk incelemelere göre, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirmiş olabileceği değerlendiriliyor. Konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmazken, otopsi işlemlerinin tamamlandığı öğrenildi.