Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOÜ’de oda basan profesör gözaltına alındı

İstanbul Üniversitesi siyaset bilimi bölümü Prof. Dr. B. A., eski doktora öğrencisi olan ve şu anda Kocaeli Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapan Ş.K. adlı kadın öğretim görevlisinin ifadesine göre Ş.K.’nın üniversitedeki odasına girdi ve sözlü tacizde bulundu. B.A. Ş.K.’nın telefonuna el koyduktan sonra erkek arkadaşının hediyesi olan tabloyu parçaladı

İstanbul Üniversitesi siyaset bilimi

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi içerisinde bulunan Eğitim Fakültesi’nde skandal iddialar gündeme geldi. Edinilen bilgiye göre İstanbul Üniversitesi’nde görev yapan Prof. Dr. B. A., eski doktora öğrencisi olan ve şu an Kocaeli Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapan Ş.K. isimli kadın öğretim görevlisinin odasını bastı. Ş.K.’nın ifadesine göre Prof. Dr. B. A., Ş.K’nın telefonunu el koyup, sözlü tacizde bulundu. Ş.K.’nın erkek arkadaşı tarafından hediye edilen tabloyu kırdı. Bu esnada içeri giren erkek arkadaş ile tartışan Arı, “Benim kadınımı kimse benden alamaz” dedi.

GÖZALTINA ALINDI

Olayın üniversite güvenliğine bildirilmesi üzerine güvenlik tarafından konu emniyet güçlerine ihbar edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından B. A. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

“HER ZAMAN CAHİL HALKA GÜVENDİM”

Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısıyken geçmişte katıldığı bir canlı yayın programında B.A. “Okuma oranı arttıkça beni hafakanlar basıyor, ben her zaman cahil halka güvendim” demiş ve skandal yorumlara imza atmıştı. Kamuoyunda yoğun eleştirilere neden olan B.A., yıllardır görev yaptığı Sabahattin Zaim Üniversitesi’nden istifa etmek zorunda kalmıştı.

KILIÇDAROĞLU “GERiZEKALI” DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da “Cahil halka daha çok güveniyorum” diyen B.A.’ya sert sözlerle yüklenmiş “Nasıl okumuş, nasıl profesör olmuş. Hani gerizekalı desem adama hakaret etmiş olurum. Gerizekalılığın da bir düzeyi var” diye tepki göstermişti.