Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lastiği patlayan tıra kamyon çarptı!

Körfez TEM otoyolunda lastiği patladığı için sağ şeride yanaşan TIR’a kamyonun çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü ağır yaralanırken, TEM Otoyolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Körfez TEM otoyolunda lastiği

TEM Otoyolu’ndan Ankara yönünde seyir halinde olan ve sürücüsünün adı öğrenilemeyen 06 FS 5190 plakalı TIR, Körfez Hacıosman Mahallesi geçişi Ankara istikametinde lastiği patlayınca sağ şeride yanaşarak yavaşlamaya başladı. Bu sırada aynı istikamette seyir halinde olan 33 NG 653 plakalı kamyon duramayarak TIR’a arkadan çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TEM’DE ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Olay yerine gelen itfaiye ekibi yaralı sürücüyü araç içerisinde sıkıştığı yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. İsmi öğrenilemeyen yaralı sürücü yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolunun Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluşurken kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik kontrollü olarak verilmeye başlandı.