Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lütfü Türkkan’ın çalışanları gazeteciyi darbetti!

Kocaeli’de, İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın çiftliğindeki 15 kaçak yapının yıkımına başlandı. Bu anları görüntüleyen İHA Muhabiri Mustafa Uslu, 4 kişinin saldırısına uğradı. Uslu’nun ayrıca kamerası ve dorone aracı da kırıldı.

Kocaeli’de, İYİ Parti Grup

Dilovası Belediyesi ekipleri, geçen yıl haziran ayında İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası ilçesi Köseler Köyü’ndeki çiftliğinde incelemelerde bulundu. Türkkan’a ait Nezir Ağa Et Entegre Besicilik’te yapılan incelemede ekipler, 28 bin metrekarelik alandaki 15 yapının kaçak ve çiftliğin bir kısmının da TOKİ arazisinde olduğunu belirledi. 15 kaçak yapı için 662 bin 794 TL ceza uygulandı. Kaçak yapıların yıkımına karar verildi. İki gündür yıkımlar devam ediyor.

MUHABİR SALDIRIYA UĞRADI

Bu işlemleri haberleştirmek isteyen İHA Muhabiri Mustafa Uslu, Türkkan‘ın çalışanları olduğu ileri sürülen 4 kişi tarafından saldırıya uğradı. Yüzü kan içinde kalan Uslu2nun kamerası ve drone aracı da kırıldı. Uslu’ya A Haber Muhabiri Hakan Süer yardım etti.

KOGACE’DEN SALDIRIYA KINAMA

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası ilçesi Köseler Köyü’ndeki çiftliğindeki 15 kaçak yapının çalışmasını yakından takip eden İHA muhabiri Mustafa Uslu’ya yapılan saldırıyı kınadı.

ŞİDDETİ KINIYORUZ

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetii tarafından yapılan kınama mesajında şu ifadelere yer verildi:
“Kocaeli Gebze İlçesinde bulunan ve devletin yetkili birimleri tarafından kaçak olduğu belirlenen Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’a ait çiftlikte, 15 kaçak yapının yıkım işlemini haberleştirmek isteyen meslektaşımız Mustafa Uslu, çiftlik çalışanları olduğu ileri sürülen 4 kişinin saldırısına uğramış ve darp edilmiştir. Ayrıca mesleğini icra ederken kullanmış oldukları cihazlar da zarar görmüştür. Sadece kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla görevini yapan meslektaşımıza yönelik olarak yapılan bu saldırıyı şiddetle kınadığımızı belirtirken, kendisine saldıran kişilerin en kısa sürede tespit edilerek haklarında gerekli adli işlemlerin başlatılmasını bekliyoruz.”