Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Maaşını çekemeyen ilacını alamayanın yanındalar

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara gıda yardımlarının yanı sıra, maaş çekmek ve ilaç almak gibi konularda da yardımda bulunuyor 

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri koronavirüs salgınını önlemek amacı ile 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor. Kendilerine bildirilen her türlü yardım isteğine hızlıca dönüş yapan ekipler, özellikle yaşlı vatandaşların yüzünü güldürüyor. 

GIDA VE İLAÇ İSTEKLERİ 

Polis ekipleri dışarıya çıkamayan vatandaşların temel gıda alışverişlerini yaparak, evlerine teslim ediyor. Ekipler dışarıya çıkamadığı için ilaçlarını alamayan vatandaşlara da yardımcı oluyorlar. Polis ekipleri vatandaşların reçetelerini alarak ilaçlarını eczanelerden temin edip, kendilerine teslim ediyor.

EMEKLİ MAAŞINI ÇEKMEK İSTEYENE YARDIM

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Vefa Sosyal Destek Grubu kordinesinde tüm sivil ve resmi ekipleriyle vatandaşların isteklerini karşılıyor. Emekli maaşını çekmek için yardım talep eden vatandaşlar, evlerinden alınarak bankara götürülüyor. Yaşlı vatandalar maaşlarını almaya götürülmeden önce gerekli tüm tedbirler ekipler tarafından alınıyor. Maske ve eldivenleri takılan vatandaşlar bankada sırada bekletilmiyor. Sıra numaraları polis ekiplerince alındıktan sonra, vezneden maaşlarını alana kadar polis ekiplerince koruma altında tutuluyor. Maaş çekmek için banka kartı kullanan vatandaşlar ATM’lere götürülerek yardımcı olunuyor. Maaşlarını alan vatandaşlar tekrar evlerine götürülüyor.

2cdcf0d7 2f68 41b8 aebf 6392dbfbae50

023afb48 42da 4d04 9bb6 2a2a2460bf11

fbaf4c25 b0c6 4695 9a63 75679ec56e3f