Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mamikler sokak ortasında kavga etti!

Kocaeli’ye göç eden bir aile olan Mamikler kuyumculuk ve inşaat alanında çalışıyor. Son olarak Fethiye Caddesi’nde dev bir kuyumcu açan Mamikler sokak ortasında tekme tokat kavga etti. Mamiklerin kavgası şaşkınlık yarattı.

Kocaeli'ye göç eden bir

Kocaeli’de akşam saatlerinde kuyumcular birbirine girdi. Mamikler ve Yıldız Kuyumculuk sokak ortasında müşteri anlaşmazlığı nedeniyle kavgaya tutuştu. İzmit’in göbeğinde müşteri anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan ve onlarca kişinin birbirine girdiği kavgayı çevreden geçenler ayırmaya çalıştı.

SANİYE SANİYE KAYDETTİLER

Kavgaya şahit olan bazı yurttaşların ise polis ekiplerine haber verdiği görüldü. Yaşanan olay kavgaya şahit olan yurttaşlar tarafından an be an kaydedildi. İşte şaşkınlık yaratan o görüntüler:

Mamikler kimdir?

Mamikler ailesi Kocaeli’ye uzun süre önce göç etmiştir. Mamikler aile şirketinin sitesinde (https://mamikler.com) Mamiklerle ilgili olarak şu ifadeler yer alıyor: “Haluk Mamik ve Faruk Mamik 1997 yılından bu yana Seval Kuyumculuk adı altında kuyumculuk sektöründe devam etmekte olup, aynı başarıyı inşaat sektöründe göstermek üzere 2001 tarihinde Kocaeli ilinde Seval İnşaatı kurarak müşterilerimize hizmet vermeye başlamışlardır.

Yüksek kaliteli hizmetlerimizin sürekliliğini sağlamak ve müşteri memnuniyetini her geçen gün arttırmak ölçütümüzdür.

Bize duyduğunuz güvene layık olmak için edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin daha kaliteli ve güvenilir hizmet almasını sağlamak için işimizi doğru ve eksiksiz yapmak ve müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak müşteri memnuniyeti en üst seviyede tutmak en önemli hedefimizdir.

Sizlere en kaliteli hizmeti sunmak, verdiğimiz sözleri eksiksiz yerine getirmek, zamanında ve güvenli teslim etmek için gereken her şeyi üzerimize vazife edindik.”

Mamikler kimdir? Faruk Mamik kimdir?Faruk Mamik kimdir?

Mamikler ailesinin bir ferdi olan Faruk Mamik Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı olarak görev yaptı. Bir dönem sonunda başkanlığı bırakan Faruk Mamik İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde de bulundu.