Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Markette çıkan yangın oraya da sıçradı!

İzmit 42 Evler’deki Gross Market’in deposunda çıkan yangın İzmit Belediyesi’nin 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezine sıçradı.

İzmit 42 Evler'deki Gross

İzmit 42 Evler’de bulunan Gross Market’in deposunda çok büyük yangın çıktı.  İddiaya göre, markette elektrik kontağından çıkan yangın, market içerisinde yer alan plastik, kağıt ve diğer yanıcı malzemelerden kaynaklı kısa süre içerisinde büyürken iki saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Market ise kullanılmaz hale geldi. Yangın ayrıca İzmit Belediyesi’ne ait olan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezine de sıçrarken, olay yerine Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de gitti.

FACİANIN ÖNÜNE GEÇİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yangına dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “İzmit Körfez Mahallesi’nde meydana gelen market yangınına hızlı bir şekilde müdahale ettik. Şu anda 34 araç ve 84 personel ile söndürme çalışmalarını sürdürüyoruz. Büyük geçmiş olsun” dedi. Körfez Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi’nde yaşanan yangında market içerisindeki kişilerin yangını fark edip çıkması üzerine büyük bir facianın da önüne geçildi.

HÜRRİYET BİLGİ ALDI

42 Evler olarak bilinen bölgede yaşanan olayda İzmit Belediyesi 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’nin yangının olduğu bölgede bulunmasından dolayı belediye ait olan alana da sıçradı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet olay yerine gelerek bilgi aldı.