Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Minibüste tacize skandal savunma: Dalgındım!

Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemsi’nde bugün görülen bir cinsel istismar davasında Sanık Kahraman Ş., “Minibüs çok kalabalıktı. Dalgındım. Telefonumu çıkardım. ‘Abi beni neden elledin?’ dedi ve herkes beni darp etti” diyerek kendini savundu.

Kocaeli 3. Ağır Ceza

SEBO min 5Kocaeli’nin Karamürsel İlçesinde bir yolcu minibüsünde yaşanan taciz iddiası üzerine konu Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ne taşındı. Bir kız çocuğu kendisinin taciz edildiğini iddia etti. Tacizle suçlanan şahıs, o sırada minibüste bulunanlarca darp edildi. Güvenlik güçlerine teslim edilen şahıs hakkında dava açıldı. Davanın ilk duruşması bugün Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

“BİRAZ DALGINDIM”

Çocuğun cinsel istismarı davasında yargılanan tutuksuz Sanık Kahraman Ş., hazır bulundu. Kahraman Ş., “Ben tersanede işçi olarak çalışıyorum. İşten çıkıp eve gidiyordum. Karamürsel’den otobüsle gidiyordum. Çok kalabalıktı. Sağımda solumda bir sürü insan vardı. Biraz dalgındım. Elazığ’da deprem olmuş ve yakınlarımı kaybetmiştim.

“TELEFONUMU ÇIKARDIM”

Pantolunum cebinden telefonumu çıkardım. Elimde telefona bakıyordum. Bir kız çocuğu, ‘Abi niye elliyorsun’ dedi. Kafasında kapşon vardı. Bana dönüp bakmadı. Bunun üzerine darp edildim. Ben 48 yaşındayım. Bugüne kadar hiçbir kadının şahsiyetiyle oynamadım. Allah böyle bir şey nasip etmesin. Mağdura yönelik bir cinsel eylemim olmadı. Beraatimi istiyorum. Mağdurı ilk defa olay yerinde gördüm” dedi.

“KAMERA KAYDI İLE SABİT”

Mağdur vekili, “Sanık bu suçu işlemiştir. Kamera kaydında eylem sabittir. Sanığın atılı suçtan ceza almasını talep ediyoruz” dedi.

“MÜŞTEKİLER DİNLENECEK”

Sanık vekili, “Atılı suçu kabul etmiyoruz” dedi. Mahkeme heyeti, müştekilerin bir dahaki celsede dinlenmelerine, mağdurun dinlenmesine ve ek savunma hakkı ve süresi verilmesine karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.