Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer Faruk Gergerlioğlu teslim olmazsa gözaltına alınacak!

Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca hükmün infazı için çağrıda bulundu. Gergerlioğlu 10 gün içerisinde teslim olmazsa gözaltına alınacak.

Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca hükmün infazı için çağrıda

Hakkında, Kocaeli 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nce “Terör Örgütü Propagandası Yapmak” suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası hükmedilen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu‘nun Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca hükmün infazı için 19 Mart 2021 tarihinde hükümlünün mernis adresine çağrı kağıdı çıkartıldı. 10 gün içinde teslim olmaz ise Geregerlioğlu görüldüğü yerde gözaltına alınacak.

SERBEST BIRAKILMIŞTI

Milletvekilliği düşürüldükten sonra TBMM’den çıkmayan Gergerlioğlu, gözaltına alınmış ve serbest bırakılmıştı. Devlet, şimdi Gergerlioğlu’na hapis cezası için çağrı yapmış oldu.

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'de 8 yıl önce gittiği özel hastanede kanser teşhisi konulması
Sıradaki Haber Kocaeli’deki hastaneden skandal teşhis: 8 yıl sonra karar çıktı!