Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Osmangazi Köprüsü’nde polis intiharı

Kocaeli’de bulunan Osmangazi Köprüsü’nde aracını durduran bir polis memurunun aşağı atlayarak intihar ettiği öğrenildi.

Kocaeli’de bulunan Osmangazi Köprüsü’nde

İzmit Körfezi’ni bağlayan Osmangazi Köprüsü’nde üzücü bir olay yaşandı. Adının Yasin K. olduğu öğrenilen polis memurunun aracını durdurarak intihar ettiği öğrenildi. Yasin K.’nın psikolojik sorunları nedeniyle daha önce silahına el konulduğu da edinilen bilgiler arasında.

AŞAĞI ATLADI

İstanbul’da görev yapan genç polis memuru Yasin K.’nın aracını köprünün ortasına geldikten sonra kenarı çektiği ve aracı çalışır durumda bırakarak köprünün demir korkuluklarına kadar geldiği ve buradan atladığı görüldü.

3 TEKNE ARAMA YAPTI

Olayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sahil güvenlik, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, denize atlayan şahsı bulabilmek için çalışma başlattı. Sahil güvenlik ekipleri tarafından 3 tekne ile ayrı noktalarda arama yapıldığı öğrenildi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞMIŞ

Öte yandan Yasin K.’nın intihar edeceğine dair son mesajlarını sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.  Kız arkadaşıyla tartıştığını dile getiren Yasin Kazancı, “Bu benim size son mesajım Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

AW743319 02
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde Osmangazi Köprüsü’nde aracını durduran bir şahıs, köprüden aşağıya atladı. Kimliği belirsiz şahsı denizde arama çalışmaları devam ediyor.

AW743337 05