Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Otoyolun 400 litre mazotunu çaldılar!

Kuzey Marmara Otoyol geçiş noktasında bulunan şantiyeden park halindeki iş makineleri ve araçlardan yaklaşık 400 litre akaryakıt çalan şüpheli, jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı

Kuzey Marmara Otoyol geçiş

Alınan bilgiye göre İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri İzmit Durhasan Mahallesi sınırları içerisinde yapımı süren Kuzey Marmara Otoyol Şantiyesinde gece devriye faaliyetleri sırasında, inşaat şantiyesi mevkiinde iş makinesi ile şantiyeye ait araçlara yakın bir noktada ışıkları söndürülmüş park halinde kasalı jeep ve bidonlar fark edildi. Bu sırada iş makinelerinden akaryakıt çaldığı iddia edilen şahıs, Jandarma ekiplerinin kendisini farkettiğini anlayınca ‘dur’ ihtarına uymayarak aracına binerek kaçmaya başladı. İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ise şahsı yakalamak için şüpheliyi takibe aldı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yaklaşık 2 kilometre kovalamaca sonucu şüpheli kullandığı araçla çıkmaz sokağa girdiği sırada aracının lastikleri patlayınca durdu. Şahıs bu sefer araçtan inip yaya olarak kaçmaya başladı. Ekipler ise yaya takip sonucu şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri aracın bir kısmı aracın üzerinde, iş makinelerinin yakınında olmak üzere 60 litrelik varillerde 400 litre mazot ele geçirildi. Şahsın yapılan kontrollerinde İstanbul’dan geldiği ve bölgede keşif yaptığı, isminin ise Nurettin Y. Olduğu tespit edildi. Şahıs İzmit İlçe Jandarma Komutanlığında tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Şüpheli daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

IMG 3319 min