Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Polisten kaçan motosikletliden uyuşturucu çıktı!

Karamürsel’de polis ekipleri tarafından düzenlenen uygulamalar esnasında, durumundan şüphelenilerek durdurulmak istenen ancak dur ihtarına uymayarak kovalamaca sonucu yakalanan motosiklet sürücüsü ve yanındaki yolcudan  çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Karamürsel’de polis ekipleri tarafından

Kocaeli Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen uygulama esnasında, üzerinde 2 kişinin bulunduğu bir motosiklet şüphelenilerek durdurulmak istendi. Dur ikazına uymayarak kaçmaya başlayan motosiklet, polisini kısa süreli kovalamacısı sonunda yakalandı. Motosiklet üzerinde bulunan 2 kişiden uzun mavi pipet içerisinde 4,2 gram metanfetamin, kısa mavi pipet içerisinden 4,0 gram metanfetamin ve şeffaf poşete sarılı 5,5 gram metanfetamin maddesi ile alüminyum folyoya sarılı 1.8 gram kokain ele geçirildi.

ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Gözaltın alınan R.Ç.’nin uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan arandığı tespit edildi.  Gözaltına alınan sürücü R.Ç. ile N.M.’nin tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.