Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sahte içkiden 59 kişi yaşamını yitirdi!

Ankara’da sahte içki nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 59’a yükselirken, 35 vatandaşında yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Ankara’da sahte içki nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 59’a yükselirken, 35

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan sahte içki üretim ve satışı ile ilgili soruşturması devam ediyor. Soruşturma çerçevesinde tutuklu sayısı artarken, 30 şüpheli ise adli kontrol tedbiri kapsamında serbest bırakıldı. Diğer yandan, sahte içki kullanımı dolayısıyla hayatını kaybedenlerin sayısı da 59’a yükselirken, 35 kişinin de yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

TUTUKLU SAYISI YÜKSELDİ

Söz konusu raporlara göre, Ankara’da 54 kişinin sahte içkiye bağlı olarak yaşamını yitirdiği, 40 kişinin ise yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi. Öte yandan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada 28 şüphelinin tutuklandığı, 25 kişinin de adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TEM Otoyolu İzmit mevkiinde kontrolden çıkan araç bariyerlere çarptı. Yaşanan
Sıradaki Haber İş insanı Erdem Murtazaoğlu’nun aracı bariyere girdi: 1 ölü!