Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sahte imza atan muhtar disiplinlik oldu..!

İzmit Belediyesi’nde Temizlik işleri amiri olarak 4 yıl çalışan Kocatepe Muhtarı Mustafa Kabak’ın föylere sahte imza attığı tespit edildi. Kabak hakkında suç duyurusunda bulunuldu ve disipline sevk edildi.

İzmit Belediyesi'nde Temizlik işleri

İzmit Belediyesi’nde Temizlik işleri amiri olarak 4 yıl çalışan Kocatepe Muhtarı Mustafa Kabak’ın föylere sahte imza attığı tespit edildi. Kabak hakkında suç duyurusunda bulunuldu ve disipline sevk edildi. Muhtar Kabak bir süre önce Gültepe şantiyesine sürülmüştü. Belediye konuyla ilgili şu açıklamayı yayınladı: “İzmit kamuoyunun bilgiyi ilk elden alması gerektiğine inandığımız ve bazı kesimlerin sürekli olarak kamuoyunu yanlış bilgilendirmesinden dolayı kamuoyuna zorunlu bir duyurudur. İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde Bekaş personeli olarak çalışan ve aynı zamanda Kocatepe Mahallesi Muhtarı olan Mustafa Kabak’ın mahiyetindeki personellerin yerine imza föylerine imza attığı ve sahte imzaların tespit edilmesinden ötürü belediyemizce başlatılan soruşturma tamamlanmıştır.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR

Müfettiş incelemesi sonucunda alınan kararlara göre; Mustafa Kabak’ın Bekaş disiplin kuruluna gönderilmesi, ayrıca Türk Ceza Kanunu uyarınca hakkında yasal işlem başlatılması gerektiği belirtilmiştir. İzmit Belediyesi olarak müfettiş incelemesi ve müfettiş raporu sonucu, personellerin çalışıp çalışmadığını gösteren ve maaşların buna göre düzenlendiği imza föylerinde personellerin yerine sahte imza atarak evrakta ve imzada sahtecilik yaptığı iddia edilen Mustafa Kabak hakkında Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusu yapılmıştır. Vatandaşlarımızın yanlış bilgilendirilmemesi ve herhangi bir algının ortaya çıkmaması için yapılan zorunlu bir açıklamadır.”