Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sahte kimlikle dolandıran kadın yakalandı!

Kocaeli ve Sakarya’da sahte çipli kimlikle aldığı GSM hatları üzerinden taahhütlü cep telefonu alarak anlaştığı kişilere sattığı ve bu yöntemle yaklaşık 50 bin TL dolandırıcılık yaptığı belirlenen bir kadın polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli ve Sakarya'da sahte

Alınan bilgiye göre Kocaeli ve Sakarya‘da girdiği telefonculardan sahte kimlikle cep telefonu alarak dolandırıcılık yapıldığı ihbarı üzerine İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı. İş yerinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler şüphelinin kimliğini tespit etti. İsminin S.C. (23) olduğu belirlenen şüpheli polis ekiplerince İzmit ilçesinde bulunan bir telefoncuda suçüstü yapılarak yakalandı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Sorgulanmak üzere İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen S.C.’nin yapılan üst aramasında çipli sahte ehliyet, sahte sağlık bakanlığı giriş kartı ve 5 adet sahte çipli kimlik kartı ele geçirildi. Şüphelinin sahte kimlikler üzerine satın aldığı hatlar üzerine İzmit’te 7, Gölcük’te 2 ve Akyazı’da 1 telefoncudan toplam 50 bin TL değerinde telefon aldığı ve bu telefonları anlaştığı kişilere sattığı belirlendi. Aldığı hatlarla da dolandırıcılık yaptığı öne sürülen kişinin suç ortağı olduğu tahmin edilen 1 kadınla 1 erkek arandığı belirtilirken uyuşturucu, yaralama ve hırsızlık suçlarından kaydı olduğu öğrenilen S.C. işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi.