Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakarya’da 3 asker şehit yaralılar var

Sakarya’dan gelen bir son

Sakarya’dan gelen bir son dakika haberine göre Taşkısığı bölgesinde bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamanın, imha edilmek için götürülen havai fişekleri taşıyan kamyonda meydana geldiği öğrenilirken, Sakarya Belediye Başkanı Ekrem Yüce iki askerin şehit olduğunu, 8 kişinin de yaralandığını duyurdu. Sakarya Belediye Başkanı Ekrem Yüce, olayda iki askerin şehit olduğunu duyurdu.

CNN TÜRK canlı yayınına bağlanan Yüce, şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizin başı sağ olsun. Ben, Ankara’da bakan beyle toplantı anındayken bu patlama oldu. Toplantı anında daire başkanımız hemen bilgi verip olay yerine intikal etti. Olaya müdahale edildi, devamlı bana bilgi aktarılıyor. Şu an bana verilen bilgi iki şehidimiz var, 8 civarında yaralımız var. İmha edilmek üzere götürülen mühimmat aracında patlama sonucunda bunlar oluştu. Ortalık bir toparlansın, duruma hakim olalım sizlere daha net bilgiler aktarırım inşallah.”

HAVAİFİŞEKLER TAŞINIYORDU

Taşkısığı Mahallesi muhtarı Muharrem Bektaş: Hendek’te patlamayan mühimmatı, jandarma kontrolünde mahallemizde bulunan boş kullanılmayan taş ocağında kontrollü patlatma yapılmak istendi, o sırada kaza oldu. Şu anda yaralımız var. Muhtemelen 1 sivil geri kalan asker. Tek bildiğim bu. Kamyon olay yerine geliyor. Durduğu yerde patlıyor. Kamyon şu an gözümün önünde ve paramparça olmuş durumda. Muhtemelen kamyonun içinde olmuş. Bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim ama şu anda gözümle gördüğüm bu. Şu anda olay yerindeyim kamyonla aramda 5 metre var.” dedi.

Sakarya Valisi ise şehit sayısının 3’e yükseldiğini duyurdu.