Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sevgilisine çıplak fotoğraf attı başına gelmeyen kalmadı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde erkek arkadaşına müstehcen fotoğraflar atan T.T.’ye karşı bu attığı fotoğraflar eski erkek arkadaşı tarafından şantaj amacıyla kullanıldı. Olay ağır cezalık oldu. Açılan davanın duruşması bugün Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde erkek

Sebahattin AydınKocaeli’nin İzmit ilçesinde sevgili olan S.T. ve T..T.’nin arası bozuldu. S.T., kız arkadaşı T.T.’nin kendisine attığı müstehcen fotoğrafları kullanarak şantajda bulundu. T.T.’nin şikayeti üzerine S.T., gözaltına alındı ve tutuklandı. Şahıs hakkında “Kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Nitelikli cinsel saldırı, şantaj, tehdit” suçlamasıyla dava açıldı. Davanın duruşması bugün Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlandı. Tutuklu sanık S.T. ve müşteki T.T. ile sanıklar hazır bulundu.

SANIĞIN ANLATTIKLARI ŞAŞIRTTI

Sanık Selim T., “Müşteki sevgilimdir. Kendisi 1 buçuk yıl sevgilimdi. Hayatıma yalan söyleyerek girdi. İkimiz de alkol alırız. Ailelerimiz de tanıştı. Kendisiyle ciddi düşünüyorduk. Kendi evimde birlikte alkol almaya başladık. Öncesinde başka erkeklerle birlikte olduğunu söyledi. Ben yıkıldım. Ailelerin tanışmasından sonra başka biriyle birlikte olduğunu söyledi. Ona da sesimi çıkarmadım. 10 gün ayrı kaldığımız sırada sosyal medyadan tanıştığı kişiyle araçta alkol almış. Ev kiralamış. Bu erkekle birlikte bir evde sabahlamışlar. Bunu bana iş yerime gelerek anlattı. ‘Keşke bana söylesen gelir seni alırdım’ dedi.

“HER ŞEYİ ANNESİNE ANLATTIM”

Benim annesiyle görüşmelerim de var. Annesi kızını över beyanlarda bulundu. Ama kızının yaptıklarından haberi yok. O sıralar T. ile yine gezmeye başladık. Sonra ben ailesine her şeyi anlattım. Dini nikah kıyıp ayrılmış. Tuğba da yanımdaydı Annesiyle konuştuktan sonra çıktım evime gittim. İki hafta sonra T. bana geldi. Alkol alırken başka birine aşık olduğunu söyledi. ‘O erkeğin peşini bırakmam’ dedi. Ben de kendisine ‘Ben de seni bırakmam’ dedim.

“ZORLA İLİŞKİYE GİRMEDİM”

Ben T. adına sahte sosyal medya hesabı açtım. Kendisinin bana rızasıyla gönderdiği müstehcen fotoğraflar benim telefonumdaydı. Bir gece otelde kalırken müstehcen fotoğrafları sildi. Birkaç fotoğraf bıraktı. Otelde kendisiyle cinsel ilişki yaşadık. Benim evimde de cinsel ilişkiye girdik. Alkollüyken annesini aradım, ‘Tuğba’nın fotoğraflarını paylaşacağımı söyledim. Ama bende paylaşacak fotoğraf olmadığını biliyordu. T. benim sahte hesap açtığımı görmüş. Benim yüklediğim normal fotoğrafları kaldırmamı istedi. Bu konuşmalardan sonra gece 02.00 gibi eve geldi. Evde annem babam kuzenim vardı. T.’ye kapıyı babam açtı. Ben ona sabah gelmesini söylemiştim. O sırada ben uyumuştum beni uyandırdı. Hesabı silmemi istedi ben de kapattığımı söyledim. Daha sonra tartışmanın ardından cinsel ilişkiye girdik. Zorla ilişkiye girmemiz söz konusu değil. Kalbimde ismini taşıyorum. Olaylar bu şekilde olmuştur” ifadelerini kullandı.

“BENİ BIRAKSIN DİYE HER ŞEYİ YAPTIM”

Müşteki T. T., “Sanık benim erkek arkadaşımdı. Şu anda değil. İlişkiye girdiğimiz doğru. Birden fazla kez cinsel ilişkiye girdim. Kendisi bir gün beni kendi evinde dövdü. Buna ilişkin rapor aldım ama şikayetçi olmadım. Sonrasında kendisinden ayrılmak istedim ama bırakmadı. Farklı numaralardan beni hep taciz etti. Ben kardeşime yazar diye şikayet etmedim. Arkadaşlığımız başladıktan 5-6 ay sonra uygunsuz fotoğraflarımı gönderdim. Benim o dönemde sanıktan başka erkek arkadaşım olmadı. Ben kendisine beni bırakması için başka erkekler olduğunu anlattım. Beni bırakmasını sağlamak için anlattım. Ama bırakmadı. Kardeşim ve kuzenlerimden çekindiğim için olay gecesi tek başıma evine gittim. Sadece sosyal medya hesabını silmesini istedim. Ancak gece silmedi.

“BANA TECAVÜZ ETTİ”

Bana o gece ‘Seni bir şartta bırakırım. Bu gece benimle olacaksın. Seni kullandım attım diyeceğim. Bu şekilde bırakırım’ dedi. Başta kabul ettim. Ama sonra istemediğimi söyledim. Ve o beni dinlemeyip benim rızam olmadan bana tecavüz etti. 5 saat kendisiyle boğuştum. Ben odadan hiç çıkmadım. Odanın kapısını kilitledi. Ben bağırmama rağmen anne ve babası evde olmasına rağmen kimse gelmedi. Kurtarın diye bağırmadım ama sanığa beni bırakmasını söyledim. Kendisi sızınca anahtarı bulup kapıyı açtım eve gittim. Şikayet için karakola gitmedim. Olayın ailem tarafından bilinmesini istemememden dolayı gitmedim. Şahıstan şikayetçiyim” dedi.

SANIĞIN BABASI DİNLENDİ

Sanığın babası tanık olarak dinlendi. Tanık, “T. iki üç kez evimize geldi. Gece saatlerinde de eve geliyordu. Olaydan önce de gece geldi. Ben ailesini tanımam. Oğlumun karşı tarafın evine gidip gitmediğini bilmiyorum. Oğlum ile tartıştıklarını bilmiyorum. Evde alkol aldıklarını görmedim. Gece 1 buçuk 2 gibi zil çaldı. Oğlumu sordu. Odaya geçtiler konuşuyorlardı. Selim uyanıktı. Muhabbet ettiler. Odalarımız yan yanadır. Evim dairedir. Oğlumun odası bitişiktir. Ben bağırma sesi hiç duymadım. Sabah erkenden T. evden gitmiş.” dedi.

MÜŞTEKİNİN ANNESİ DE DİNLENDİ

Müşteki T.’ nin annesi de tanık olarak dinlendi. Tanık, şunları söyledi: “T. benim kızımdır. Sanığın kızımın erkek arkadaşı olduğunu biliyorum. Sanığın annesi bizimle tanışmaya geldi. Kız isteme olacaktı. Çocuklar ayrıldı. Sanık yeğeniyle birlikte yanıma geldi. ‘Kızın benim altıma yattı. Başka erkeklerle de beraber oluyor’ dedi. Kızım da evdeydi. ‘Seni öldüreceğim, seni geberteceğim’ diyerek tehditlerde bulundu. Sosyal medyadan uygunsuz fotoğraf yükleyeceğini söylemiş. Günlerce uyuyamadım. Oğlum bunları öğrenirse hem kızımı hem şahsı öldürür. Bundan korktuk” ifadelerini kullandı.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Savcı mütalaa da tahliye talep etti. Tutuksuz yargılanma yönünde talepte bulundu. Mahkeme heyeti verdiği aranın ardından müşteki katılan, cinsel saldırı suçlamasının boyut değiştirdiği gerekçesiyle şahsın tutuksuz yargılanmasına karar verdi ve duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.