Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sinan Ateş cinayeti zanlısı Kocaeli’de yakalandı!

Kocaeli Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş cinayetinin zanlılarından Vedat Balkaya’nın Kocaeli’de yakalandığı ortaya çıktı

Kocaeli Ülkü Ocakları eski

Cinayete kurban giden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesinin ardından başlatılan soruşturmada şimdiye kadar 17 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Ankara Adliyesi’ne dün çıkarılan şüphelilerden üçü, tasarlayarak kasten öldürme suçundan tutuklandı. Cinayet sırasında tetikçi Eray Özyağcı’nın bindiği motosikleti kullanan Vedat Balkaya da tutuklanan isimlerden biri oldu.

KOCAELİ’DE YAKALANDI

Olayın ardından kaçarken Darıca’da yakalanan Balkaya’nın suçlamaları kabul etmeyerek “Eray Özyağcı bana ‘bir husumetlim var, onun için Ankara’ya gidelim’ dedi” şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, tetikçi Eray Özyağcı, cinayet sırasında Balkaya’nın kullandığı motosikletten indikten sonra, Ateş’in bürosunun karşısında park halinde duran bir aracın arkasına saklandı. Bir süre burada bekleyen Özyağcı, Sinan Ateş’in çıktığını görünce aracın arkasından ateş etmeye başladı. Özyağcı, daha sonra kendisini bekleyen motosiklete binerek olay yerinden uzaklaştı.