Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tavşantepe cinayetinde 4 kişi tutuklandı…

İzmit Tavşantepe’de iki aile arasında çıkan silahlı kavgada Tarık Tanaç, pompalı tüfekle vurularak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken 5 kişi de yaralanmıştı. Olaydan sonra gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmit Tavşantepe’de iki aile

Alınan bilgiye göre İzmit Tavşantepe Mahallesi Kireç ocakaları mevkisinde iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Çıkan kavgada pompalı tüfekten çıkan kurşun Tarık Tanaç’a isabet etti. Tanaç kanlar içinde yere yığılırken, 5 kişi de darp neticesinde vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan şahıslar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

TANAÇ’IN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Polis ekipleri ise bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Olayda ağır yaralanan Tarık Tanaç, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Evli ve 3 çocuk babası olan Tanaç’ın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından İzmit’te toprağa verildi. Polis ekipleri olaya karıştığı tespit edilen S.Ö. ve E.Ö.’nün de aralarında bulunan 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen E.Ö. S.Ö. ile birlikte 4 şüpheli tutuklanırken 1 kişi ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.