Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Telefon için pompalıyla öldürüldü!

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi otoparkında seyyar satıcılık yapan ikili arasında kayıp telefon nedeniyle çıkan kavgada pompalı tüfekle vurularak yaralanan kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi

Kocaeli’n in İzmit Kabaoğlu Mahallesinde bulunan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi otoparkında Davut Mutlu (49) isimli kişi ile B.Ö. (48) henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce B.Ö. o esnada arabasından aldığı tüfekle Davut Mutlu’ya ateş etti. Kanlar içinde kalan Mutlu yere yığılırken çevredeki vatandaşların müdahalesi ile hastanenin acil servisine götürüldü.

EŞİNİN TELEFONU O ARABADAN ÇIKTI

Olay yerine gelen polis ekipleri B.Ö isimli şahsı gözaltına aldı. Hastanede ameliyata alınan Davut Mutlu ise yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Arızlı Mahallesinde ikamet eden ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde taşeron firmaya bağlı olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Davut Mutlu’nun ölümü ile sonuçlanan olayın nedeninin ise bir gün önce başlayan kavga olduğu öne sürüldü. Davut Mutlu’nun, bir süredir eşi ile birlikte üniversite hastanesi yakınlarında köyde yetiştirdiği üzümleri sattığı, Mutlu çiftinin üzüm sattığı yerin hemen yanında ise Sekbanlı köyünden olduğu öğrenilen B.Ö.’nün bal satışı yaptığı öğrenildi.

BİR GÜN ÖNCE KAVGA ETTİLER

Önceki gün Davut Mutlu’nun eşine ait telefonun ortadan kaybolduğu, eşinin telefonunu bulmak için çaldırdığı esnada sesin B.Ö.’nün aracından geldiğini fark ettiği ve bu nedenle kavga ettikleri öne sürüldü. Bugün tekrar satış yapmaya giden ikili arasında yeniden kavga çıkınca B.Ö. aracındaki pompalı tüfek ile Davut Mutlu’yu öldürdüğü tespit edildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Davut Mutlu’nun cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilirken polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.