Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Telefonla dev dolandırıcılık!

Çayırova’da ikamet eden bir vatandaşı telefonla arayarak kendileri polis ve savcı olarak tanıtan ve bu yöntemle 1 milyon 300 bin TL dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 2 kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Çayırova’da ikamet eden bir

Alınan bilgiye göre Çayırova’da ikamet eden A.K isimli kişi 2 Mayıs 2021 günü telefonla arandı. Telefonda kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişiler, isminin ve banka hesaplarının bir terör örgütüne yönelik olarak yapılan soruşturmada tespit edildiğini, bu işten kurtulması ve şüphelilerin yakalanması amacıyla kendilerinin söylediği her şeyi uygulamasını istedi.

BÜYÜK VURGUN

Vatandaşı sürekli arayarak panik yaptıran ve gerek evde topladığı gerekse bankadan çektiği toplam 1 milyon 300 bin TL’yi  bu şahıslara buluşarak veren A.K, daha sonra bu kişilere ulaşamayıp durumu yakınlarına anlatınca dolandırıldığını anlayarak polise ihbarda bulundu. Yapılan ihbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri olayı gerçekleştiren İ.T ve A.B’yi tespit ederek Gebze’de düzenledikleri operasyon ile yakaladı. Şüpheliler tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi.