Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Terör şüphelisi kıskıvrak yakalandı!

Kocaeli Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele ekipleri tarafından terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda bir şüpheli yakalandı.

Kocaeli Jandarma Komutanlığı Terörle

Kocaeli’de jandarma ekipleri tarafından yürütülen terör örgütlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak 22 Mayıs’ta yapılan operasyonda bir şüpheli İstanbul’da yakalanarak, Kocaeli F Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “ Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca Terörle Mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda; terör örgütlerinin; başta Kocaeli ili olmak üzere, ülkemiz genelinde faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde, silahlı terör örgütüne üye olduğu tespit edilen (1) bir şüpheli 22.05.2024 tarihinde İstanbul ilinde icra edilen operasyonda yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak Kocaeli F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Suç ve suçlu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor” ifadelerine yer verildi.